Mød os på Det Kongelige Teater igen 19. januar 2025

Hvor vi spiller på lille scene.

Ryslinge Teaterhøjskole

– skaberkraft og fordybelse

Kom som du er – gå som du blev”, siger vi på Ryslinge Teaterhøjskole.

Det gør vi, fordi vi ved, at du udvikler dig, mens du er her. Som menneske, gennem skuespillet. Vi skaber et hjemligt miljø, hvor du møder andre mennesker i øjenhøjde, opdager hvad fællesskabet kan, når det er stærkest, og hvor du gennem det intensive teaterarbejde opdager nye sider af dig selv, og bliver klogere på livet. Og måske på hvilken vej, du går videre ad herfra.

Vi er klar til at tage kærligt og nysgerrigt imod dig.
Til foråret, efteråret eller hele året.

Forårsholdet

Foråret strækker sig fra februar til juni og er pakket med spændende forløb. Lange seje træk, men også kortere forløb, hvor vi kaster alt op i luften og giver den gas i fællesskab. 

Efterårsholdet

Efteråret starter i august og slutter i februar og er fuld af fordybelse. Vi arbejder fokuseret med forskellige tilgange til skuespilarbejdet og skaber fundamentet for slut-sporet: Optagelsesprøve eller forestilling.

Årsholdet

På årsholdet får du alt, hvad vi har at tilbyde. Uanset om du begynder i august eller i februar, kan du starte på årsholdet. Og du får oveni købet en rabat på 10.000 kr.

Oplev at spille på
Det Kongelige Teater

Hvert semester kulminerer med en energifyldt dogmeforestilling på Det Kongelige Teater. For de fleste er det selvfølgelig en fantastisk mulighed – hvem drømmer ikke om det, hvis man går med en skuespiller i maven? Projektet er det vildeste adrenalinsus: 1 tema, 10 dogmer, 100 timer og 1000 km i timen.

Kom og besøg Ryslinge Højskole

Du er altid velkommen til at besøge os – book en rundvisning når det passer dig!

Følg os også på vores sociale medier: