Margrete 1. – Teaterforestilling

13/12/2023
 

 

 

 

 

13. december 2023 kl. 19.00 i Teatersalen.

Køb billetter her: BILLETTER

I med Momentum Teater Momentum og Teatret Møllen, glæder os over at kunne præsentere denne forestilling.

1412..Ombord på sit skib i Flensborg Fjord møder en syg Margrete, datter af Valdemar Atterdag og formynder af Danmark, Norge og Sverige, en fremmed kvinde. Kvinden virker underligt bekendt, og da mindre pludselig presser sig på, betror Margrete sig til den fremmede og ser tilbage på et begivenhedsrigt og foretagsomt liv.

MARGRETE I er Teatret Møllens dramatisering af Anne Lise Marstrand-Jørgensens anmelderroste roman, der er en fortælling om Margrete 1.s begavede, magtfulde og politiske væsen. Det er en fortælling om vejen til magten og en beretning om de strabadser og prøvelser, som Margrete måtte gå igennem – både som barn, som mor og som dronning.


Spis, Snak og Scenekunst m. Ryslinge Højskole

Til forestillingen på Ryslinge Højskole er der mulighed for tilkøb af kaffe og kage efter forestillingen. Tilkøb laves når du køber billet.


DRAMATURGI  Anne Lise Marstrand-Jørgensen /  ISCENESÆTTELSE  Rasmus Ask /  MEDVIRKENDE  Connie Tronbjerg, Emma Silja Sångren og Sara Line Møller Olsen /  SCENOGRAFI  Laura Rasmussen /  KOSTUMER  Elsebeth Hede /  LYSDESIGN  Michael Breiner /  LYDDESIGN  Johannes Smed /  FOTO  Søren Hasselgaard 

VARIGEDE  75 MINUTTER