Teater / Det Der Drikker

04/04/2022

Gæsteforestilling kl. 19.30 af Teater S/H og Teater Momenrum 

DET DER DRIKKER er en hårdtslående og humoristisk forestilling om at være fanget i et alkoholmisbrug. Uden berøringsangst går forestillingen lige i kødet på emnet alkoholisme. Historien er fiktiv, men meget personlig for hovedpersonen Olaf Højgaard, hvis oplevelser i det virkelige liv har fungeret som inspiration til forestillingen.

Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver publikum taget med bagom beruselsen, imens forestillingens hovedperson gennemgår misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande – fra det nervepirrende, smertebelagte, standup-gakkede til det fortabte, hjælpeløse og hjertegribende.

DET DER DRIKKER er instrueret af Christian Lollike, der tidligere har arbejdet sammen med Olaf Højgaard om at skabe den anmelderroste og debatskabende forestilling MANIFEST 2083 om Anders Behring Breivik. Resultatet denne gang er blevet en intens forestilling om at være fanget i misbrug og selvdestruktion, men også om at finde en vej ud af misbruget og frem til en ny måde at leve på.

Dramatiker og medvirkende: Olaf Højgaard • Instruktør: Christian Lollike og Sigrid Johannesen • Dramaturg: Janek Szakowski