DR sendte live fra Ryslinge Højskole

Lørdag den 17. marts rykkede Danmarks Radio ind på Ryslinge Højskole og fyldte både P2 og DR K med sang fra Højskolesangbogen.

Højskolens elever gav gåsehud til de gæster, der var mødt op ved Cabaretscenen for at høre P2, da de sang deres fortolkninger af sange fra Højskolesangbogen. Sangene, som eleverne sang, er uddrag fra den teaterkoncert, som havde premiere dagen før. Udover at synge live på P2, blev elever og undervisere interviewet om højskolelivet, højskolesangbogen, teaterkoncerten og alt derimellem. I anledningen af DRs fokus på højskolesangbogen havde P2 også inviteret Bertel Haarder ind i det lille studie på højskolen til en snak om sang, samværd, traditioner og fællesskab.

Da dagen blev til aften og klokken slog 18.00, tog DR K over hvor P2 slap og sendte to timers live-fællessang fra skolens smukke, gamle foredragsal. Højskolens elever sang for – med hjælp fra elever fra efterskolen og andre sangglade fremmødte. Rasmus Skov Borring spillede den ene højskolesangbogsklassiker efter den anden, imens Mikkel Fønsskov som vært tog seere og gæster i hånden og sørgede for, at det blev en glædelig, dejlig og uforglemmelig aften.

Hør P2 udsendelserne ved at trykke på dette link