Ensemble R

Vores fordybende teaterkollektiv, som undersøger det professionelle skuespillerarbejde i intensivt samspil med andre. 

Ensamble R er udvikling og samskabelse.

På linjen Ensemble R  kan det være en fordel, at du har erfaring med teater og har lyst til at øve i det kollektive og samskabte.

Hvis du er ny på scenen, så vil linjen ”Nysgerrige på scenen og i filmen” måske være noget for dig. Er du i tvivl er du velkommen til at ringe og snakke med os.

Når du starter som skuespiller i Ensemble R, så bliver du medskabende i et stærkt teaterkollektiv, hvor vi arbejder sammen om  at finde et fælles kunstnerisk udgangspunkt, inden vi tager fat i selve forestillingen, som afslutter forløbet.                

“Vi bliver skubbet så meget af vores lærere til at ville noget mere. Jeg er blevet til en person jeg meget gladere for at være end jeg var før jeg kom her” – Katrine, elev

I arbejdet på Ensamble R vil vores kikkert være indtillet på: 

  • At skabe et stærkt hold igennem teaterøvelser og fælles fysisk træning.
  • At styrke din adgang til følelser og indlevelse
  • At styrke din personlige kunstneriske udvikling
  • At lære at være et fællesskab og derigennem opstå som et stærkere selv 
  • At investere sig selv i kunstens tjeneste.

I ensemblet arbejder vi målrettet både med teatrets nødvendige disciplin og legende praksis. Vi skal dagligt – gennem fysisk træning, teaterøvelser og metodearbejde – udfordre og udfolde vores skuespiller-apparat. 

Ensemble R kulminerer i en fælles devised teaterproduktion hvor vi forhåbentligt bliver meget klogere på værdien af det individuelle i det fælles.