Hvorfor skal jeg vælge Ryslinge Teaterhøjskole?

Der findes mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge Ryslinge Teaterhøjskole. En af dem er først og fremmest fællesskabet og passionen for teater, som du kommer til at dele med de andre højskolevenner under opholdet.

Så snart I har fundet jer til rette på højskolen, byder hverdagen på et hav af spændende oplevelser – oplevelser som du selv er med til at skabe og være aktiv en del af.

Dedikerede og passionerede undervisere

Tryk for at læse mere
3

Som elev på Ryslinge Teaterhøjskole forventer vi, at du engagerer og fordyber dig i undervisningen, samtidig med at du bidrager til fællesskabet. Selvom vi er en lille højskole, vil du opleve hjemligheden og samværet, så snart du træder ind af døren. Vores dedikerede undervisere udviser hver især passion for deres fag – både teoretisk og praktisk, hvorfor du kan forvente undervisning på allerhøjeste plan.

Få udvidet horisonten inden for teater

Tryk for at læse mere
3

Vi ser det som en gave, når eleverne får mulighed for at komme tæt på teatermiljøet. For at udvide elevernes horisont samarbejder Ryslinge Teaterhøjskole hvert år med en række eksterne aktører. Vi er altid på udkig efter nye samarbejder, og derfor vil du opleve, at samarbejdspartnerne skifter fra år efter år.

Aktive og engagerede elever

Tryk for at læse mere
3

Det er helt op til dig selv at vælge, om du ønsker dit eget værelse, eller om du vil dele med en anden. For os er det vigtigt, at du er tilfreds med, hvordan du bor og hviler i dig selv, så du vågner frisk og veloplagt til at modtage ny læring hver morgen.

Som elev på Ryslinge har du selv et medansvar for at bidrage til et lærerigt og udviklingsrigt forløb. Vi møder dig med åbne arme og stiller de bedste redskaber til rådighed, så du kan fordybe dig og blive en mere voksen version af dig selv, når du går herfra.