Hanne Klint - Vice højskoleleder

Hanne Klindt

Viceleder og underviser.

Tlf: 62671020
Mail: hanne@ryslinge-hojskole.dk

Hanne er specialist i planlægning og overblik. Hun er en skemahaj, og hun ved altid alt om, hvad der skal foregå, og hvem der laver hvad. Samtidig har hun et solidt fundament i gymnastikkens og dansens verden og er derfor ofte at finde i teatersalen, hvor hun underviser eleverne i at finde deres unikke kropslige udtryk. Hanne er den, der har været på skolen længst. Hun var med til at starte Ryslinge Teaterhøjskole i 2015 og er til stede med hele sig selv i vores fælles højskolehverdag. Når hun har fri, dyrker hun udelivet, og så sover hun halvdelen af året i sit shelter i haven, gerne sammen med sin mand, hendes to voksne piger og hunden Saga. 

Hanne om sin egen tilgang: 

”Jeg er vild med at undervise teaterelever, som har kroppen som det absolut vigtigste redskab i deres arbejde. Og så er jeg vild med højskolelivet, hvor vi deler hverdag med alt, hvad det indebærer.  Det er mit ønske, at eleverne hver især oplever at komme hjem i egen krop. At de opdager eller genopdager, hvordan de spiller på deres eget instrument og finder de farvenuancer, som gør deres kropslige udtryk til noget særligt.”

Eleverne om Hanne: 

  • Hanne er der altid og er superskøn. Hun viser en stor omsorg for alle, men også en blid, hård hånd, hvis der er brug for det. Og så er hun en fantastisk danser. 
  • Hannes hjerte er næsten lige så stort som skolen. Man kan altid regne med hendes kæmpe kærlighed og forståelse, men på samme tid bliver man stillet til ansvar for sig selv. Man mærker tydeligt, når Hanne er på skolen. 
  • Hun bidrager med den allervarmeste kærlighed, og man kan altid slappe helt af, når man er i hendes selskab. Hun skaber et rum og et fællesskab, og så har hun en stor professionalisme og bidrager altid med et stærkt og fokuseret arbejdsmiljø.
  • Hanne får ting til at ske. Hun er skolens store planlægnings- og eksekveringsmotor. Hendes kærlighed til højskolen skinner igennem i de projekter, hun får inddraget alle i, og med hendes humor og overblik sørger hun for, at der bliver leveret et solidt produkt til bordet – og at der ligger en god arbejdsproces bag. Derudover er Hanne også personen, man går til, hvis man bare har brug for en krammer, da hun viser utvetydig omsorg for eleverne, når de har brug for det.