Hanne Klindt

Hanne Klindt

Hanne har ansvar for koordinering, bevægelse og højskoleliv.

Tlf: 62671020

hanne@ryslinge-hojskole.dk

Det stærke scenisk udtryk opstår, når man er hjemme i egen krop. 

I undervisningen vil jeg være at finde på dansevinylen i skolens teatersal, hvor faget “Kroppen i Spil” udfolder sig. 

Med et solidt fundament i gymnastikken og dansens verden har jeg igennem mine uddannelser på Institut for Rytmik og Paul Petersen Idrætsinstitut i København fordybet mig i den musikalske krop.  

Jeg har været langt omkring i forskellige undervisningssammenhænge, men jeg er allermest vild med at undervise teaterelever, som har kroppen som det absolut vigtigste redskab i deres arbejde. Og så er jeg ret vild med højskolelivet, hvor vi deler hverdag med alt, hvad det indebærer.  

Det er mit ønske, at eleverne hver især oplever at komme hjem i egen krop. At de opdager eller genopdager, hvordan de spiller på deres eget instrument og finder de farvenuancer, som gør deres kropslige udtryk til noget særligt. 

Når jeg har fri, dyrker jeg gerne udelivet med bål, lange ture ved stranden, i skoven eller på vandet i vores kollektiv-båd. Jeg sover det halve af året i mit shelter i haven, sammen med min mand, vores to piger og hunden Sigga. Og så prioriterer jeg at se gamle og nye venner til fredagsbar og andet livsbekræftende samvær.