Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Mag. i dramaturgi og filmvidenskab i 1996 og har siden suppleret med en diplomuddannelse i ledelse. Professionelt har jeg arbejdet som producent på diverse københavnske teatre, været instruktørassistent og indspilningsleder på DR Drama samt haft jobbet som uddannelsesleder på Den Danske Scenekunstskole i København gennem en årrække. Her havde jeg uddannelsesansvaret for uddannelserne i iscenesættelse og scenekunstnerisk produktion og var samtidig en del af ledelsen i en tiårig periode.

 

Jeg er pr. 1. juni 2023 ansat som leder af højskolen, og det betyder, at jeg har det overordnede ansvar for skolens drift og pædagogiske virke. Da skolen er forholdsvis lille, betyder det heldigvis også, at jeg er en aktiv del af underviser- og højskolelærerkorpset. Jeg er til stede i dagligdagen, varetager højskolesamvær, samlinger og undervisning inden for områder som: Idégenerering, kommunikation og samtaleformer, refleksion, projektledelse og scenekunsten i samfundet.

 

Jeg er oprindeligt vestjyde, men har boet i København hele mit voksne liv. Jeg har en mand, to voksne døtre og en masse dejlige venner, som jeg elsker at tilbringe tid med. Ud over det, er jeg glad for at danse og synge, læse og bade (særligt i Vesterhavet), og så har jeg en stor interesse for politik og for mennesker omkring mig. Og jeg er optaget af at lave rum, hvor nye samtaler kan finde sted, og jeg tror på, at vi er bedre sammen end hver for sig.