Rolf Hansen

Rolf Hansen

Tilknyttet underviser med fokus på dramatisk træning og scenekunst

Uddannet på skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2005 og har arbejdet Freelance  på  teatre rundt om i hele landet. Ligeså på diverse film- og tv serier og radiospil. Har undervist i privat regi, på scenekunstskolen, på Højskoler etc. igennem de sidste 15 år.

I et arbejdsrum sammen med mig kredser vi om kropslig bevidsthed og energetisk forståelse, som redskaber. Det vil sige brugen af menneskets grundlæggende energier som skuespillerens værktøj. Dette er fysiodramatisk arbejde gennem rytmisk/tonalt og musisk grundarbejde. Forståelsen for energi og rytme mellem mennesker. Det er også et rum der kræver tillid mellem os. Det kræver tryghed før man kan blotte sig og undersøge hvad man indeholder i sammenspillet med det sceniske rum, teksterne og de andre ”skabere” på gulvet. I disse gruppedynamiske kreative skabende arbejdsprocesser, tilegner i jer redskaber og forståelse for, hvad i kan skabe sammen, hvad i indeholder hver især og som gruppe. 

Som underviser tager jeg udgangspunkt i, at jeres eget materiale, dvs. det vi sammen  skaber og undersøger i arbejdsrummet, er grundlaget for det sceniske udtryk. Det unikke der opstår mellem jer i arbejdsrummet vil være vores fælles inspiration.