Økonomi

Hvor meget koster det?

Priser for forårsholdet

35.000 kr. alt inkl. i 19 uger.
Fra foråret 2023 stiger prisen til 38.000 kr.

Beløbet betales i flere rater op til og under højskoleforløbet.

Priser for efterårsholdet

Den samlede pris i efteråret er: 

  • 45.000 kr. alt inkl. i 26 uger.
    Fra efteråret 2023 stiger prisen til 48.000 kr.

Beløbet betales i flere rater op til og under højskoleforløbet.

Priser for årsholdet

På Ryslinge Højskole kan du få hele pakken med dramatisk træning, udforskning af scenekunst, vilde projekter og massiv forberedelse til optagelsesprøven på Skuespillerskolen.

Årsholdet er på 44 uger – og giver dig den allerbedste forudsætning og flest værktøjer til et liv på scenen.

Uanset om du ønsker at starte ud, på vores efterårshold eller forårshold, kan du starte på vores årshold

Et år koster i alt: 70.000 kr for 44 uger. Du får 10.000 kr. rabat ved at gå på Årsholdet. Fra foråret 2023 stiger prisen til 76.000 kr. for et helt år. 

Ring endelig på tlf. 62 67 10 20 og hør mere…

OBS: Vælger man at tage et semester mere på Ryslinge Højskole, mens man er elev på skolen, så træder en mindre rabat først i kraft fra det nye semesters start.

Praktiske informationer

Valg af værelses-type:  Vi har flere forskellige typer af værelser: Enkeltværelse m. eget bad, dobbelt-værelse osv. Du vælger dit ønske til værelse i tilmeldingen og de fordeles efter først-til-mølle-princippet – Herefter sender vi dig en beskæftigelse på din indmeldelse og dit værelse. Ventelister Vi oplever ofte, at der er ventelister til vores hold – Derfor kan vi kun anbefale at du tilmelder dig i så god tid som muligt. Hvis du vælger at tilmelde dig vores venteliste – Så gælder følgende regler:
  • Du betaler 1500 kr. i indmeldelsesgebyr ved tilmeldingen på hjemmesiden. Dette skal ske for at være en del af ventelisten.
  • Du får refunderet de 1500 kr. ved højskoleforløbets start, såfremt skolen ikke forinden har kunnet imødekomme dine ønsker i tilmeldingen.
  • Du kan ikke få de 1500 kr. refunderet, hvis du af andre grunde skulle vælge noget andet end Ryslinge Højskole.
Er jeg sikret plads, på venteliste? Vi kan desværre ikke stille nogen garanti. Vi kan af erfaring sige, at der oftest sker ændringer ca. 14 dage op til holdopstart – Så det er alt andet lige en god idé at tilmelde sig vores venteliste. Indmeldelsesgebyr I forbindelse med tilmelding opkræves 1500 kr. i indmeldelsesgebyr. Beløbet skal bl.a. dække sangbog, elevbillede og elevjakke og refunderes ikke ved evt. afbud. Afbrydelse af højskoleophold Hvis det skulle ske, at man afbryder sit højskoleophold, så er følgende regler på Ryslinge Højskole gældende:
  • Hvis Ryslinge Højskole afbryder samarbejdet, så opkræves 4 ugers elevbetaling fra den dag, eleven stopper.
  • Hvis højskoleopholdet afbrydes af eleven selv inden slutningen af den 3. påbegyndte uge, opkræves yderligere 4 ugers elevbetaling fra den dag, eleven stopper.
  • Hvis højskoleopholdet afbrydes af eleven selv efter den 3. påbegyndte uge, så opkræves der elevbetaling for hele semestret.
Man kan ikke få sit indmeldelsesgebyr eller evt. betalte rater refunderet. Tilskud til højskoleophold Der findes forskellige muligheder for at få økonomisk støtte til et højskoleophold. Læs mere her. Pitstop-ordning:  Kvalificeret pusterum fra studiet? Selvom du er godt i gang med din videregående uddannelse, kan du stadig få brug for at bremse op og tænke dig om. På Ryslinge Højskole kan vi tilbyde samlet 5000 kr. I rabat pr. semester på vores pitstop-ordning.  Betingelsen for rabatten er, at du gennemfører et ophold på minimum 12 uger. Du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at bruge flere rabatordninger på det samme semester.  Der er et begrænset antal pladser på denne ordning, og derfor skal du inden du tilmelder dig skrive eller ringe til os. Ledig på dagpenge og/eller nyuddannede? Ledige under 25 år på dagpenge har mulighed for at komme på højskole inden for det første halve år af ledighedsperioden, med halve dagpenge. Kontakt din A-kasse for at høre nærmere.