Ryslinge Højskoles 150 års Jubilæum

I denne weekend fejrede vi Ryslinge Højskoles 150 års jubilæum, og der var fuld knald på både fredag og lørdag!

Ryslinge Højskole fyldte 150 år i lørdags, og det blev fejret efter alle kunstens regler!

Fredag skød vi festen i gang med uropførelsen af skolens jubilæumssang “Er der steder, hvor sandheden synger” skabt af forfatter Jens Rosendahl og komponist Rasmus Borring, som kom og præsenterede sangen og tankerne bag. Derefter var der Højskolesangaften DeLuxe med Janne Wind og band, samt højskolekoret, som dels ledte fællessangen, dels fremførte alle favoritterne fra højskolesangbogen.

Lørdag startede med morgensamling med sjove og tankevækkende oplæg fra tidligere og nuværende medarbejdere. Derefter holdt Peter AG et inspirerende foredrag om “Det sansende menneske”.

Efter en dejlig frokost i den gamle spisesal, var der reception i hallen med festtaler af Marianne Jelved, skolens formand Ole C. Jørgensen, formanden for skolekredsen Irmgard Birkegård samt forstander Torben Vind Rasmussen.

Herefter var der cabaret i Teatersalen med højskoleleder Susan A. Olsen og Julie Carlsen “Jeg synes jeg kan mærke mit hjerte et sted” lavet over TV2, Benny Andersen og Gnags tekster.

Aftenen sluttede med en overdådig festmiddag i hallen med underholdning af Lasse og Mathilde, og efterfølgende spillede Halberg & Friends til et fyldt dansegulv.

Vi siger 1000 tak til alle gæster, som kom og var med til at gøre dagene så festlige, og til lærere, pedeller, køkkenfolk, administration, elever, venner og legekammerater for et fantastisk engagement – både her i weekenden og i dagligdagen!