Sådan bor du

På Ryslinge Teaterhøjskole bor du i den sjælfulde gamle bygning, Østerhus, på enten Clausen eller Poulsen- gangen. Du kan bo på enkelt- eller dobbeltværelse – afhængigt af hvad du vælger, når du tilmelder dig.

Værelserne er i gennemsnit 12-14 m2, og på de fleste er der eget toilet og bad. Det er hyggelige, gamle værelser med en seng, et skab, en kommode og et skrivebord, men det bliver selvfølgelig allerhyggeligst, når du selv har sat dit præg på det med dine egne ting.

Højskolen bliver dit hjem i en lang periode, og derfor er det vigtigt, at du gør værelset til din base – et sted, hvor du kan trække dig tilbage og slappe af.

Nedenfor vil vi give dig nogle præsentationer af nogle elever værelser, som måske kan inspirere dig, inden det bliver din tur.

Bella om sit værelse:

Mit værelse er blevet mit lille hjem her på højskolen. Det er et af de mindste værelser på Clausen-gangen, men for mig er der masser af plads til alt fra middagslure, refleksionstid og læsero til tøjkriser, glædesskrig og høj musik i badet.

Min pelargonieplante har jeg med hjemmefra. Den står i mit vindue og minder mig om, at det er vigtigt med både vand, lys og luft, hvis man vil gro”.

Bella danser en koreografi

Signe og Lykke om deres fælles værelse:

Vores værelse er et dobbeltværelse. Med Signes æstetiske stil og Lykkes manglende samme har vi sammen fået skabt et lille Rylle-hjem med alt hvad det indebærer.

Her deler vi følelser, store som små, krammere, øller, sange fra badet, grineflip eller prutter – og vi lægger gerne værelse til større sammenkomster med vores højskolekammerater.

Jeg (Lykke) har taget mit gule sengetæppe med, som er strikket af min mor. Det minder mig om dem derhjemme, når jeg nogle gange kommer til at savne. Og så dufter det af hjem.

Jeg (Signe) har taget min grønne lampe med. Den har fulgt mig i mange år efterhånden. Dens form og farve giver mig en særlig ro, som er tryghed for mig.”

Vil du opleve stemningen på Ryslinge Højskole?

Det er altid rart at fornemme stemningen og møde de mennesker, der udgør Ryslinge Højskole.

Derfor kan du altid besøge vores højskole, og blive vist rundt af nogle af de mennesker, som allerede går på højskolen.

Det kan du læse mere om lige her: