Søg legat til teaterprojekt i Afrika

Vil du være med til skabe et vildt teaterprojekt på Nationalscenen i Uganda? Så kan du nu søge et legat på 6000 kr. til rejsen.

I foråret 2018 søsætter Ryslinge Højskole et helt unikt teaterprojekt i et af Afrikas mest spændende og kulturelt dynamiske lande – Uganda.

I samarbejde med unge skuespilleraspiranter fra Uganda og sceneinstruktør Rasmus Ask, skal vi skal vi skabe et farverigt brag af en forestilling hvor kulturer og kunstformer kolliderer og blander sig med hinanden. Forestillingen sætter vi op på selve nationalscenen i Ugandas hovedstad Kampala.

I et halvt år fra d. 10 januar bliver du en del af vores forårshold på teaterhøjskolen, hvor du arbejder med din personlige og dramatiske udvikling i en oplevelsesfyldt og skabende højskolepuls. I løbet af højskoleopholdet går rejsen til Uganda, hvor vi vil I samskabe en stor forestilling på Nationalscenen. Læs mere om projektet her.  

Det halve år koster 53.705 kr. (Inkl. rejsen og projektet i Uganda på 10.000 kr.).  

Søg legat på 6000 kr., som tilskud til din deltagelse i projektet. 

Skriv en kort ansøgning (max 1 A4-side), hvor du beskriver hvad dette forløb vil kunne gøre for din udvikling og praksis. 

Vi har begrænset antal og deadline 18 december kl. 12.00. 

Send ansøgning til: mail@ryslinge-hojskole.dk