Teatergrupper søges: Skab jeres kunstneriske idé nu!

Jeres teatergruppe kan få mindst 34.000 kr. i tilskud! Vi søger en række Teatergrupper med den gode kunstneriske idé, som er klar til at komme på højskole i foråret for at skabe deres idé til et færdigt projekt.

Til Januar 2018 åbner Teaterhøjskolen i Ryslinge et helt nyt læringsforløb i “Kreativ projektledelse” – Det fejrer vi med en fantastisk mulighed til de mange unge teatergrupper i landet! 

“Kreativ projektledelse” er en del af vores 23 ugers teaterhøjskole i foråret. Vi søger nu en række Teatergrupper med den gode kunstneriske idé, som er klar til at skulle på højskole i alle 23 uger i foråret 2018 med det mål for øje at skabe deres idé til et færdigt projekt! 

ANSØG RYSLINGE HØJSKOLE MED JERES GODE IDÈ

– OG FÅ TILDELT MIN. 34.000 kr. I TILSKUD! 

Der vil være en ansøgningsproces, hvor I skal kort beskrive jeres gruppe og gode idé – Og de grupper som bliver udtaget med den bedste idé, vil modetage økonomiske midler i form af et tilskud til hvert gruppemedlem på 17.000 kr. i rabat til jeres egenbetalingen for det halve år på Ryslinge Højskole. 

Din egenbetalingen for højskoleopholdet: Vil derfor kun være på i alt 22.000 kr. for både kost, logi og vild teaterhøjskole i alle 23 uger. 

Forudsætninger for at kunne søge:

– I skal være mellem 2-5 gruppemedlemmer. 

– Alle skal være fyldt 18 år. 

– I skal have en god kunstnerisk idé, som I gerne vil arbejde videre med. 

Send jeres ansøgning nu – Vi behandler ansøgninger løbende og vi har begrænset pladser – Så skynd jer at søg! 

Ansøgningen må max fylde 1 A4-side og skal indeholde beskrivelse af gruppen og jeres kunstneriske idé. 

Send ansøgning til jeppe@ryslinge-hojskole.dk