Unge på scenen i professionel teaterforestilling

I efteråret kan du vælge at være en del af vores nytænkende teater: Teater R! Her vil en professionel skuespiller på scenen og en instruktør på gulvet, samskabe teater med et ensemblet af unge.

Fra august til februar vil du kunne opleve et højskoleforløb fyldt med oplevelser, udvikling og fordybelse. I slutningen af forløbet vil du kunne være en del af “Teater R”, som skaber to store forestillinger – Så her vil man for alvor kunne afprøve virkeligheden som skuespiller samt opleve tilegnelsen af massiv erfaring og indsigt. 

I den første forestilling vil jeres ensemble opleve at skulle spille sammen med en professionel, erfaren og meget venlig skuespiller på scenen – Dette skaber den bedste mulighed for masser af læring og en vild teater-oplevelse. Instruktøren vil i denne forestilling hovedsageligt præsenterer jer for et moderne og legende manuskript, hvor samfundet og psykologien er omdrejningspunktet. Det handler om massiv karakterarbejde, vild iscenesættelse, dramatisk udtryk, scenisk nærvær og premierenerver.

I den anden og sidste forestilling arbejder ensemblet mere selvstændigt i et konceptuel scenisk univers, hvor alle arbejder site-specific med eksperimenterende scenekunst fra idé til forestilling. I denne anden forestilling vil instruktøren fungere som vejleder på jeres helt eget scenekunst.

Læs mere om hele forløbet og de mange spændende oplevelser her.

Læs mere om økonomien her.

Tilmeld dig her.