Vil du spille forestilling sammen med professionel skuespiller?

NYHED I EFTERÅRET: Vælg slut-sporet “TEATER R”. Her vil en professionel skuespiller på scenen og en instruktør på gulvet, samskabe teater med ensemblet af højskoleelever. Måske dig?

I efteråret 2018 kan du vælge mellem slut-sporene “Optagelsesprøve-camp” eller “Teater R“. Oplev at skolen bliver lavet om til vores eget nytænkende teater – Her vil vi skabe to store teaterforestillinger i løbet af spor-perioden – Så her vil man for alvor kunne afprøve virkeligheden som skuespiller samt opleve tilegnelsen af massiv erfaring og indsigt.    

I den første forestilling vil jeres ensemble opleve at skulle spille sammen med en professionel, erfaren og meget venlig skuespiller på scenen – Dette skaber den bedste mulighed for masser af læring og en vild teater-oplevelse. Instruktøren vil i denne forestilling hovedsageligt præsenterer jer for et moderne og legende manuskript, hvor samfundet og psykologien er omdrejningspunktet. Det handler om massiv karakterarbejde, vild iscenesættelse, dramatisk udtryk, scenisk nærvær og premierenerver.

I den anden og sidste forestilling arbejder ensemblet mere selvstændigt i et konceptuel scenisk univers, hvor alle arbejder site-specific med eksperimenterende scenekunst fra idé til forestilling. I denne anden forestilling vil instruktøren fungere som vejleder på jeres helt eget scenekunst.

Læs mere om “Teater R”

Book en rundvisning her og oplev det hele.