Faciliteter

Man mærker tydeligt historiens vingesus på Ryslinge Teaterhøjskole. De fysiske rammer er intet mindre end imponerende. De gamle hovedbygninger er fyldt med sjæl og historie – både i den smukke, stemningsfulde foredragssal, de hyggelige dagligstuer, Kolds og Cabaret, og i teatersalen, hvor vi tilbringer meget af vores tid. 

Højskoleleverne bor og lever i de gamle bygninger i Østerhus og Vesterhus. På første og anden sal ligger værelserne og de små køkkener, som er ramme for daglige hyggestunder i mindre grupper.

Dagligstuerne er skolens hjerte. Her møder man eleverne i gang med alverdens ting: De spiller brætspil, billard eller bordfodbold, hører musik på den gamle pladespiller, ser film eller serier på storskærmen i TV-hjørnet eller holder caféaftener og fester. Udover Teatersalen findes der tre rummelige prøvelokaler i det gamle hus: Prøvesalen, Kogeriet og Skyen, og så er der senest blevet opført en ny spisesal med stor respekt for de gamle bygninger. 

Vi er samtidig så heldige, at vi deler vores samlede matrikel med Ryslinge Efterskole. Vi er to forskellige skoler, men vi laver samarbejde, når det giver mening. Udover vores egne lokaler har vi altså også adgang til en række fælles faciliteter: En idrætshal, et kunstlokale, et medieværksted, musiklokaler og et veludstyret fitnessrum. Herudover ligger skolen på en kæmpe stor grund med en smuk park, boldbaner og den lille, skønne skov, Æblelunden, hvor der er bålplads og overnatningsmuligheder i shelters. 

Ryslinge Teaterhøjskole er et dejligt sted at være. Kom endelig gerne selv forbi og mærk stemningen.     

Vil du opleve stemningen på Ryslinge Højskole?

Det er altid rart at fornemme stemningen og møde de mennesker, der udgør Ryslinge Højskole.

Derfor kan du altid besøge vores højskole, og blive vist rundt af nogle af de mennesker, som allerede går på højskolen.

Det kan du læse mere om lige her: